Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Calzone 2. - nutellás-almás

Calzone 2. - nutellás-almás
Calzone 2. - nutellás-almás
80 perc / előkészület: 60 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (9)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szeretjük a Nutellát, és amikor pizzatésztát készítek, nemcsak egy félét készítek belőle, így ez az édesség is kisült.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Ugyanúgy készítjük, mint a pizzát. Megkelesztjük, gombócokat formálunk, kinyújtjuk.
  2. Majd a kör egyik felére kenjük a Nutellát és az almaszeleteket vagy kockákat.
  3. Majd ráhajtjuk a tészta tiszta felét,  és jól összenyomkodjuk a széleit.
  4. Végül sütőben megsütjük.

  • sütési hőfok: 180°C
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 839
elküldve: 0
receptkönyvben: 234
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: desszert

egyéb elnevezések

nutellás pizza, nutellás batyu, almás-nutellás pizza

Hozzászólások (9)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

labionda
labionda / labionda Sun, 2012-02-19 13:30

Nagyon igéretes recept...nálunk 10 perc alatt biztosan el fogy, ha megsütöm...márpedig megsütöm..eddig csak sós calzonet sütöttem..igaz olasz módra..

szosa2
szosa2 Fri, 2011-02-25 16:06

Köszönöm válaszod!
Hamarosan biztos kipróbálom!
Éva

szosa2
szosa2 Fri, 2011-02-25 11:18

Szia
Miután a megtöltötted nem kell keleszteni, mehet egyből a sütőbe?? Kb. hány db lesz ekkora adagból?? Éva

Guba Erika
Epercsók / Guba Erika Fri, 2011-02-25 15:08

Szia!
Nekem 8 darab lett, de lehet kisebbeket is, akkor több lesz,
nem muszáj keleszteni utána, én legalábbis egyből sütöttem.
Erika

565
élesztő 2.5 dkg
víz 3 dl
1 teáskanál
cukor 1 teáskanál
finomliszt 50 dkg
olívaolaj 3 ek
nutella 1 teáskanál
alma 1 közepes db
porcukor 1 teáskanál