Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembert-rel és áfonyával töltött sertésszelet

Camembert-rel és áfonyával töltött sertésszelet
Camembert-rel és áfonyával töltött sertésszelet
23 perc / előkészület: 15 perc sütés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Tálalhatjuk sült burgonyával, rizi-bizivel, vagy csak egyszerűen egy salátával.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, szárazra itatjuk. Éles késsel mindegyik szeletbe egy-egy zsebet vágunk. A sajtot kockákra vagy szeletekre vágjuk.
  2. A húsok zsebébe elosztjuk a sajtot és a lekvárt. A nyílást fogvájóval összetűzzük. Sózzuk, borsozzuk.
  3. A tojást felverjük, sóval, borssal ízesítjük. A húst a megszokott módon panírozzuk, először a lisztben, majd a tojásban, legvégül pedig a zsemlemorzsában forgatjuk meg.
  4. Az olajat felforrósítjuk, majd közepes hőmérsékleten a húst oldalanként 3-4 percig sütjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 152
elküldve: 0
receptkönyvben: 96
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

rántott karaj camembert-rel töltve, töltött rántott hús

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Yakuza
Yakuza Mon, 2016-05-23 16:48

Szia Glaser, ma bukkantam receptedre, vettem is a hozzävalókat és mindjärt neki kezdek.. rizi-bizivel fogom tälalni.... tuti jó lesz! Köszönöm a receped!

648
sertés rövidkaraj 350 g
camembert sajt 60 g
lekvár/ dzsem 1 teáskanál
tojás 1 db
finomliszt 1 evőkanál
zsemlemorzsa 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
szójaolaj 3 ek