Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Camembert-es sajtszósz

Camembert-es sajtszósz
Camembert-es sajtszósz
15 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A maradék sült húst dobtam fel vele, így elmaradt az az érzés, hogy "tegnapit" eszünk! :)

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Húsokhoz és tésztához kiváló!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy kisebb lábasban folyamatos kevergetés mellett el kezdjük melegíteni a tejfölt.
  2. Ha már langyos a tejföl, akkor hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott sajtot.
  3. Addig keverjük, amíg a sajt fel nem olvad és krémes szószt nem kapunk. Ízesítjük a sajtkrémünket (én szárított petrezselymet, borsot és sót használtam).
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 20 255
elküldve: 4
receptkönyvben: 369
elkészítve: 5/13
Facebookon megjelent: -

szakács

Kataa

Mióta szakács: 2010.06.17.
25 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
fogás: köret

egyéb elnevezések

sajtszósz, sajtmártás, sajtmártás camembert sajtból

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

244
tejföl 175 g
camembert sajt 5 dkg
petrezselyem 0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint