Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cantuccini pisztáciával és csokoládéval

Cantuccini pisztáciával és csokoládéval
Cantuccini pisztáciával és csokoládéval
50 perc / előkészület: 10 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Aki szereti Olaszországot, biztos ismeri ezt a kekszet. Néha jól esik olyan ízeket érezni, mintha külföldön lennénk.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Dobozban sokáig eláll, és jó kis ajándék lehet minden édesszájúnak.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a tojásokat a cukorral kicsit felverjük.
  2. Hozzáadagoljuk a lisztet, a szódabikarbónát és a fűszereket.
  3. Végül a pisztáciát és csokoládét is hozzákeverjük.
  4. Magas hőfokú sütőben kb. 30 percig sütjük a rudakká formált tésztát, majd felvághatjuk szeletekre és még oldalanként pár percig száríthatjuk.

  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 287
elküldve: 2
receptkönyvben: 128
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
szezon: bármikor
kategória: édes keksz
nehézség: közepes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyha: olasz
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

cantuccini, pisztáciás-csokis cantuccini, pisztáciás-csokoládés keksz

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

688
tojás 2 db
cukor 15 dkg
finomliszt 25 dkg
pisztácia 10 dkg
csokoládé 10 dkg
citromhéj 1 citromból nyert
fahéj 1 tk
szódabikarbóna 1 tk