Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Carbonara spagetti KittusCa konyhájából

Carbonara spagetti KittusCa konyhájából
Carbonara spagetti KittusCa konyhájából
30 perc / előkészület: 10 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nekem a szobatársam mutatta, és amióta megkóstoltam, nem vagyok hajlandó megenni a zacskós carbonarat. Nagyon finom, és hamar elkészül. Aki esetleg óvakodik a nyers tojás gondolatától, annak azt tanácsolom, hogy tegye vissza a tűzhelyre a kész carbonarat, és kis lángon kicsit "főzze rá" a tésztára a tojást.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy nagy lábosban felteszünk vizet forrni, amibe sót és olajat teszünk.
  2. Közben felvágjuk vékony csíkokra a bacont, és néhány csepp olajon megpirítjuk.
  3. Miközben a víz forrásban van és a bacon is pirul, felverjük az öt tojást, borsozzuk, és belereszeljük a sajtot.
  4. A bacon valószínűleg előbb meg fog pirulni, mint hogy a tészta elkészülne, addig a kész bacont levesszük a tűzhelyről.
  5. Amikor a víz felforrt, beletesszük a tésztát, kifőzzük, majd amikor már készen van, leszűrjük, és a forró tésztához hozzáadjuk a sült bacont, majd a sajtos, borsos tojást.
  6. Az egészet jól összekeverjük, és már készen is van az eredeti olasz carbonara.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 14 903
elküldve: 1
receptkönyvben: 61
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Katherine

Mióta szakács: 2013.04.21.
20 recept

receptjellemzők

receptverseny: Barilla receptverseny
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

spagetthi alla carbonara, szénégető spagetti, carbonara spagetti

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!