Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Carpaccio

Carpaccio
Carpaccio
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Finom ünnepi előétel.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst sóval, borssal fűszerezzük, háztartási fóliába csomagoljuk, és a pár órára a fagyasztóba tesszük.
  2. A balzsamecetet elkeverjük az olajjal, sóval, borssal ízesítjük.

  3. A tányérokat megkenjük a balzsamecetes öntettel.

  4. A húst kivesszük a fagyasztóból, és nagyon vékonyra felvágjuk. A hússzeleteket köralakban elrendezzük a tányérokra. A megmaradt öntettel meglocsoljuk. Sóval és borssal megszórjuk.

  5. A tányérok közepére elrendezzük a salátát, majd pecorino forgácsokkal megszórjuk.


  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 15 352
elküldve: 1
receptkönyvben: 71
elkészítve: 2/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
kategória: húsételek
alkalom: karácsonyi receptek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: hideg előétel
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: olasz
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

bélszín carpaccio

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

331
marhabélszín 300 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
balzsamecet 2 ek
olívaolaj 6 ek
pecorino sajt 10 dkg
madársaláta 20 dkg