Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás burgonyasaláta

Céklás burgonyasaláta
Céklás burgonyasaláta
55 perc / előkészület: 10 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Londonban ettem ilyet először egy salátabárban. A színén kicsit csodálkoztam, mert nagyon szép rózsaszín lesz a céklától. Azóta többször is elkészítettem.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Lehet sült húsok mellé köretnek vagy csak önmagában fogyasztani.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát és a burgonyát külön-külön puhára főzzük.
  2. Ha kész, megpucoljuk őket, és felkarikázzuk.
  3. A hagymát is megpucoljuk, és ezt is felkarikázzuk.
  4. Egy tálban összekeverjük az összes hozzávalót, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint. Behűtve, kicsit pihentetve a legfinomabb.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 31 251
elküldve: 9
receptkönyvben: 512
elkészítve: 28/42
Facebookon megjelent: 1

szakács

Petruska

Mióta szakács: 2011.10.30.
61 recept

receptjellemzők

konyha: angol
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
szezon: ősz
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
diéta: gluténmentes
fogás: hideg előétel
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

céklasaláta burgonyával, majonézes krumplisaláta céklával

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

divica
divica Fri, 2016-10-07 14:15

Finom és szép a színe. Még az egészséget is jobban szolgálja, mint a szokásos majonézes krumpli.

149
cékla 30 dkg
burgonya 30 dkg
lila hagyma 1 kis fej
tartármártás 1.5 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint