Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás fetakrém

Céklás fetakrém
Céklás fetakrém
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt az előételt Húsvétkor találtam ki, mindenki nagy örömére, gyönyörű színe nagyon látványos, és még finom is!

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

A fűszereket ízlés szerint még lehet fokozni, kiegészíteni.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először a céklát fóliába csomagolva, megsütjük sütőben.
  2. Majd lereszeljük, vagy pépesítjük.
  3. A feta sajt sós, ezért én ne tegyünk bele (sok) sót, csak borsozzuk.
  4. A fohagymát összenyomjuk, és pici olajon megfuttatjuk.
  5. Összedolgozzuk az egészet (én gombócokká formáltam).
  6. Snidlingbe hempergetjük, de természetesen bele is keverhetjük!

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 678
elküldve: 1
receptkönyvben: 92
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Epercsók

Mióta szakács: 2010.10.18.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna, vacsora
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

fetás-céklás sajtkrém, pink fetakrém, sajtkrém céklával

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

161
feta sajt 20 dkg
cékla 1 db
bors 0 ízlés szerint
fokhagyma 2 gerezd
snidling 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 teáskanál