Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás káposzta

Céklás káposzta
Céklás káposzta
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyucikám egyik kedvenc savanyúsága. Állandóan ezzel üldöz: "Kislányom, kell a vitamin!"

hozzávalók / 10 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A céklát forrásig főzzük, nagylyukú reszelőn lereszeljük. A hozzávalókkal összekeverjük.
  2. 24 órát pihentetjük, közben többször megkeverjük, aztán mehet a befőttes üvegekbe.
  • elkészítettem: 0 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 10 533
elküldve: 3
receptkönyvben: 123
elkészítve: 1/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Lilapipacs

Mióta szakács: 2012.07.03.
16 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
konyhatitkok: nagyi receptjei
kalória: alacsony
nehézség: könnyű
kategória: savanyúság
szezon: tél
vegetáriánus: vegán
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: köret
adag: 10 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

hagymás káposzta céklával, cékla káposztával és hagymával, káposzta céklával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

kmary2
kmary2 Sun, 2014-10-12 20:06

Tartósítószer nélkül, azonnali evéshez kell hagyni állni?

207
cékla 1 kg
káposzta 1 kg
vöröshagyma 0.5 kg
cukor 35 dkg
4 dkg
ecet 3 dl
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
nátrium-benzoát 1 késhegynyi