Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás káposztasaláta

Céklás káposztasaláta
Céklás káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, finom saláta. Ha kalóriaszegényebben szeretnénk, helyettesítsük a majonézt joghurttal vagy tejföllel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A káposztát vékonyra gyaluljuk, a többi zöldséget és az ecetes uborkát lereszeljük.
  2. A majonézt simára keverjük a joghurttal és a citromlével. Sóval, borssal ízesítjük, a salátára öntjük, és jól összekeverjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 4 199
elküldve: 1
receptkönyvben: 69
elkészítve: 6/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

céklás coleslaw, káposztasaláta céklával, saláta káposztából karalábéval és céklával

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

105
káposzta 0.5 kis db
sárgarépa 2 db
karalábé 0.5 közepes db
cékla 250 g
csemegeuborka 2 közepes db
majonéz 1.5 ek
görög joghurt 4 ek
citromlé 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint