Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás-karalábés egytálétel

Céklás-karalábés egytálétel
Céklás-karalábés egytálétel
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szokás szerint azon alapanyagokból kellett valamit összehoznom, amit itthon találtam.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Rizzsel tálaltam, amihez az utolsó percben adtam hozzá bőségesen a frissen vágott petrezselyemzöldet, így megőrzi friss ízét és vitamintartalmát!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát, a karalábét és a céklát csíkokra vágjuk
  2. A hagymát és a céklát olajon megdinszteljük, közben hozzáadjuk a karalábét is.
  3. A sárgarépát és a fokhagymát nagy lyukú reszelőn lereszeljük, és hozzáadjuk. Megsózzuk.
  4. Megvárjuk hogy kicsi levet eresszen, ha szükséges, adjunk hozzá kevés vizet, de nem kell, hogy sok leve legyen, csak ne égjen le.
  5. Hozzáadjuk a fűszereket is.
  6. Amikor már minden zöldség kellően megpárolódott, megsült, a mustárt, a joghurtot és a keményítőt csomómentesen kikeverjük, és hozzáadjuk.
  7. 1-2 percet még főzzük, és kész is.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 7 433
elküldve: 2
receptkönyvben: 135
elkészítve: 3/6
Facebookon megjelent: -

szakács

Puzsi

Mióta szakács: 2010.11.11.
85 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

céklás-karalábés szósz szójajoghurttal, céklás-mustáros zöldségmártás

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
cékla 3 kis db
karalábé 1 közepes db
sárgarépa 1 közepes db
főzőhagyma 1 közepes fej
fokhagyma 2 gerezd
mustár 1 tk
szójajoghurt 1 ek
étkezési keményítő 2 evőkanál
római kömény 0 ízlés szerint
szerecsendió 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek