Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás-sárgarépás káposztasaláta

Céklás-sárgarépás káposztasaláta
Céklás-sárgarépás káposztasaláta
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy gyors, finom saláta.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zöldségeket megtisztítjuk. A káposztát vékonyra gyaluljuk, sárgarépát és a céklát lereszeljük.
  2. A salátát meglocsoljuk a citromlével és az olajjal. Sóval, borssal ízesítjük, jól összekeverjük, és tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 745
elküldve: 1
receptkönyvben: 51
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: saláta
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

céklás répasaláta, répás-céklás káposztasaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

108
káposzta 750 g
sárgarépa 1 nagy db
cékla 1 db
citromlé 3 ek
olívaolaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint