Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Céklás tonhalsaláta Mártitól

Céklás tonhalsaláta Mártitól
Céklás tonhalsaláta Mártitól
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradék ecetes cékla "ihlette" saláta, itthon lévő anyagokból.

hozzávalók / 1 adag

ajánlat

Pirítós vagy "rusztikus" kenyér jól passzol a saláta mellé.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A halról leszűrjük az olajat, keverőtálba tesszük.
  2. A kockákra vágott céklát és a hajszálvékony karikákra szeletelt hagymát, a cékla levével együtt elvegyítjük a hallal. Megborsozzuk, ízlés szerint sózzuk.
  3. A majonézt kicsit folyósra kikeverjük a tejszínnel. A saláta tetejére öntjük, póré karikákkal és a kaporral megszórva tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 826
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Marti48

Mióta szakács: 2013.05.28.
317 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: saláta
mikor: tízórai, uzsonna, vacsora
fogás: hideg előétel
kalória: magas

egyéb elnevezések

halsaláta, céklás halsaláta, tonhalsaláta céklával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

606
tonhalkonzerv 150 g
ecetes cékla 5 dkg
céklalé 5 ek
lila hagyma 0.5 kis db
póréhagyma 1 db
majonéz 1 ek
habtejszín 0.5 dl
fekete bors 0 ízlés szerint
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint