Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cézár saláta joghurtos öntettel

Cézár saláta joghurtos öntettel
Cézár saláta joghurtos öntettel
60 perc / előkészület: 10 perc sütés: 50 perc
receptkönyvben hozzászólások (13)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Lehet ezt a receptet túlbonyolítani, de szerintem ilyen egyszerűen nagyszerű.

hozzávalók / 4 adag

A salátához:

Az öntethez:

Szólj hozzá!

elkészítés

A salátához:

  1. A csirkecombokat a forgóknál kettévágjuk, egy akkora jénaiba tesszük, hogy elférjenek egymás mellett. Rácsorgatjuk az olajat, sózzuk, borsozzuk, összeforgatjuk.
  2. 190 fokon háromnegyed óra alatt megsütjük, a bőre ropogós legyen. Kicsit kihűtjük, a húst letépkedjük a csontokról.
  3. A kenyeret kis kockákra vágjuk, száraz serpenyőben megpirítjuk.

Az öntethez:

  1. Az öntethez a fokhagymát átnyomjuk, a többi hozzávalóval együtt összeturmixoljuk.
  2. Tálaláskor a salátaleveleket elrendezzük egy nagy tálon (ha túl nagyok, kisebbre téphetjük). Rászórjuk a húst, a kenyérdarabkákat, végül meglocsoljuk az öntettel.
  • sütési hőfok: 200°C

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 12
össznézettség: 71 428
elküldve: 3
receptkönyvben: 240
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

A tetovált lány

Mióta szakács: 2013.08.29.
27 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
kategória: saláta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkecomb salátával, saláta csirkecombbal és fokhagymás öntettel

Hozzászólások (13)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

terranova56
terranova56 Sat, 2015-10-17 07:12

Na vendégek voltak, csináltam ennyi maradékot és mindenki szerint megérte.
Ne haragudj, nem bírom megállni, a hozzávalókból kimaradt a kenyér

440
fejessaláta 2 db
csirkecomb 4 db
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
joghurt 2 dl
fokhagyma 1 gerezd
tojássárgája 1 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
mustár 1 teáskanál
olívaolaj 1 ek
citromlé 2 teáskanál
edami sajt 5 dkg