Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cheddarral töltött malacfasírt

Cheddarral töltött malacfasírt
Cheddarral töltött malacfasírt
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Olyan masszív és tartalmas, hogy mellé köretnek bőven megteszi egy vegyes saláta vagy főtt zöldség is.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kétféle malachúst kétszer, alaposan ledaráljuk és befűszerezzük.
  2. A masszából 2 főre formázunk két giga húspogácsát, aminek a közepére fektetjük egymásra az érett, törős angol cheddart. Hézagmentesen felcsavarjuk a húspogácsát, ügyelve rá, hogy a sajt a közepére kerüljön, jól bezárva. Vaskos kolbászt formázunk belőle, és 3-3 szelet baconbe tekerjük.
  3. Felhevített serpenyőben közepes lángon alaposan körbepirítjuk a fasírtokat minden oldalról, míg szép színt nem kapnak.
  4. Előmelegített 170 fokos (gáz 3,5-4-es fokozat) sütőben további 20-25 perc alatt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 170°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 560
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norbi06

Mióta szakács: 2012.03.22.
121 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter
kategória: húsételek
nehézség: közepes
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel

receptkategóriák

egyéb elnevezések

malachúspogácsa

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

1873
császárszalonna 0.5 kg
sertés rövidkaraj 0.5 kg
cayenne bors 1 ek
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bacon 6 szelet
cheddar sajt 10 dkg