Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chicken lollipop Évi néni konyhájából

Chicken lollipop Évi néni konyhájából
Chicken lollipop Évi néni konyhájából
24 perc / előkészület: 20 perc sütés: 4 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs ezen mit szépíteni, rántott csirkeszárny kifordítva. Viszont jópofa formája van, és különféle dipekkel lehet olcsó bulikaját készíteni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyakat két végénél megragadva az ízületet eltörjük, ami majd kiszúrja a bőrt. Ott ki lehet húzni a húsból, a másik, vastagabb csontot benne hagyjuk a nyalóka nyelének. A húst lehúzva a csontról kifordítjuk.
  2. Ugyanígy járunk el a másik, vállízületi darabbal is. Sózzuk a húst.
  3. Lisztbe, tojásba, zsemlemorzsába forgatva bepanírozzuk.
  4. 160 fokos olajban aranybarnára sütjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 114
elküldve: 0
receptkönyvben: 33
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, szilveszter, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chicken lollipop, csirkeszárnyak tésztában, tésztás csirkecombocskák

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

337
csirkeszárny 70 dkg
tojás 2 db
finomliszt 5 dkg
zsemlemorzsa 15 g
1 kávéskanál