Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis bab Anett konyhájából

Chilis bab Anett konyhájából
Chilis bab Anett konyhájából
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kissé csípős, inkább magyaros ízvilággal készítem.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Olajon megpirítjuk a hagymát, beletesszük a darált húst, kicsit pirítjuk, és kevés vizet (1 dl) adunk hozzá.
  2. Hozzákeverjük a chiliszószt, ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel, és pici cukrot is tehetünk bele.
  3. 20 percig főzzük, majd hozzáadunk egy adag ketchupot, nyugodtan többet is tehetünk bele. Ezután hozzáadunk két kis konzerves vörösbab konzervet és egy kis konzerv kukoricát is. Összefőzzük, és kész is van.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 460
elküldve: 2
receptkönyvben: 34
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Anett házias ízei

Mióta szakács: 2013.03.27.
54 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

chilis bab, darált húsos csípős bab, babos-húsos egytálétel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

846
napraforgó olaj 2 dl
fehér hagyma 1 közepes db
víz 1 dl
darált marhahús 0.5 kg
ketchup 6 ek
chiliszósz 140 g
vörösbab 250 g
csemegekukorica 100 g
ételízesítő 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cukor 2 dkg