Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis-mézes csirkeszárnyak sült almával

Chilis-mézes csirkeszárnyak sült almával
Chilis-mézes csirkeszárnyak sült almával
70 perc / előkészület: 10 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors, ráadásul bármilyen körettel tálalható. Jó ötlet mellé valamilyen zöldséges kínai tészta. :)

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyat megmossuk, és megtisztítjuk.
  2. A ketchupot, mézet, olajat, borsot és chilit egy tálban összekeverjük, beleforgatjuk a szárnyat, és 2-3 órára hűtőbe tesszük, hogy kicsit összeérjenek az ízek.
  3. A tepsit vékonyan kivajazzuk, belefektetjük a szárnyakat, és 180 fokon kb. 1 órán át sütjük. A megmaradt páccal néha locsoljuk meg a húst.
  4. Az almákat felszeleteljük, és amikor már elkezd pirulni a csirkeszárny, mellé tesszük a tepsibe.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 591
elküldve: 4
receptkönyvben: 80
elkészítve: 4/4
Facebookon megjelent: -

szakács

Henni

Mióta szakács: 2015.12.06.
3 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes, tojásmentes
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sült chilis-mézes csirkeszárnyak almával, sült csirkeszárnyak

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

739
csirkeszárny 1 kg
méz 4 ek
ketchup 4 ek
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
alma 2 közepes db
vaj 2 dkg
olívaolaj 2 ek