Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chilis paradicsomleves

Chilis paradicsomleves
Chilis paradicsomleves
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Attól függően, hogy milyen erős, és hány darab chilit aprítunk bele, jól feltüzelhetjük.

hozzávalók / 6 adag

ajánlat

Tökéletes bögréből szürcsölve, takaró alatt a téli hidegben.

Pirítóssal, krutonnal is tálalhatjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A vajat felolvasztjuk egy közepes nagyságú főzőedényben.
  2. A hagymát megtisztítjuk, és apró darabokra vágjuk. Alacsony lángon a vajon üvegesre pároljuk.
  3. Közben a paprikát meghámozzuk, kimagozzuk, feldaraboljuk, és a hagymára szórjuk. Együtt pároljuk.
  4. A fokhagyma héját lehúzzuk, húsát áttörjük, a paprikás hagymához keverjük.
  5. A paradicsomkonzervet és a sűrített paradicsomot is belekeverjük.
  6. Együtt főzzük csak gyöngyözve, rotyognia nem kell, kb. 20 percig.
  7. Turmixoljuk.
  8. Sózzuk és borsozzuk.
  9. Melegen tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 049
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gyors paradicsomleves, paradicsomleves konzervből, téli paradicsomleves, tüzes paradicsomleves

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

56
vöröshagyma 1 közepes db
zöldpaprika 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
vaj 1 ek
chili 1 db
konzerv paradicsom 40 dkg
sűrített paradicsom 14 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint