Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chimchurri chilivel

Chimchurri chilivel
Chimchurri chilivel
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Maradt itthon egy jó adag petrezselyem, és nem volt szívem kidobni... Mostantól viszont ez a recept a kedvenceink között van. Tradicionálisan Argentínában stake-kel fogyasztják, de krémsajttal sós kekszen is felséges.

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

A petrezselyem nagy adagban fogyasztása várandósaknak nem ajánlott! Gyomorfekélyben szenvedők se fogyasszák nagy mennyiségben!

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A petrezselyem leveleket letépkedjük a szárról, és konyhai robotgépbe szórjuk.
  2. Hozzáadjuk a megtisztított, darabokra vágott fokhagymát, oreganót, kimagozott chilit, vörösborecetet, citromlevet, olajat, és sóval, borssal ízesítjük.
  3. Egy perc alatt összeturmixoljuk.
  4. Üvegtálban vagy kis befőttes üvegben tárolva - az nem veszi fel a fűszerek ízeit - a hűtőben pár napig eláll.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 596
elküldve: 1
receptkönyvben: 19
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: dél-amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szósz
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

argentin salsa, petrezselyem szósz, különleges szószok

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

199
petrezselyem 1 csokor
fokhagyma 2 gerezd
oregánó 2 ek
chili 2 db
vörösborecet 2 ek
citromlé 1 ek
napraforgó olaj 5 ek
1 kávéskanál
bors 1 késhegynyi