Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Chorizos-pórés krumplileves

Chorizos-pórés krumplileves
Chorizos-pórés krumplileves
60 perc / előkészület: 15 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valamelyik főzős műsorban láttam ezt a receptet, nagyon megtettszett az egyszerűsége. Gyorsan elkészül és nagyon finom. Érdemes ebből a kolbászból készíteni, mert annyira különleges íze van, hogy ez mással nem helyettesíthető.


hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hagymát felkarikázzuk és olívaolajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk az apróra felkockázott burgonyát és pár percig ezzel is pirítjuk.
  3. 1 evőkanál lisztet hintünk rá, jól összeforgatjuk.
  4. Felöntjük az alaplével. Sózzuk, borsozzuk. Puhára főzzük.
  5. A kolbászt felkarikázzuk és a levesbe rakjuk. Pár percig forraljuk.

  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 533
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiki

Mióta szakács: 2008.08.27.
476 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves

egyéb elnevezések

pórés-kolbászos krumplileves, pórés burgonyaleves chorizoval

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

363
chorizo 15 dkg
póréhagyma 2 közepes db
burgonya 5 db
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
zöldség alaplé 1.5 l
olívaolaj 3 ek
finomliszt 1 evőkanál