Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ciabatta szendvics sajtos omlettel, salátával

Ciabatta szendvics sajtos omlettel, salátával
Ciabatta szendvics sajtos omlettel, salátával
nagyon gyors étel | szponzorált tartalom
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Jó omlettet készíteni egyszerű! Készítsd el te is ezt a remek receptet, melyet cheddar sajttal készítünk, és ciabattába töltünk friss zöldségek társaságában.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Először minden hozzávalót készítsünk elő.
  2. A tojáshoz adjuk hozzá a tejet, sót, borsot, és kicsit habosítsuk fel.
  3. Serpenyőben hevítsünk egy kevés olajat, öntsük rá a tojásos-tejes keveréket, és közepes lángon kezdjük el sütni.
  4. Reszeljük rá a cheddar sajtot, majd fedő alatt süssük készre.
  5. Hajtsuk félbe, és vágjuk ketté, majd vegyük ki a serpenyőből. Tálalásig tegyük félre.
  6. A cibattákat megkenjük magos kenőmargarinnal, tegyünk rá a kevert salátából, ráhelyezünk rá az omlettet, és az uborkaszeleteket, majd megszórjuk finomra vágott újhagymával.
  7. Paradicsomos salátával tálaljuk. Reggelire, uzsira és tízóraira is kiváló.
  • elkészítettem: 12 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 465
elküldve: 0
receptkönyvben: 83
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Vénusz

Mióta szakács: 2015.02.17.
21 recept

receptjellemzők

konyha: francia
mikor: mindig, reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tojásos szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

827
zsemle 2 db
margarin 5 dkg
tojás 2 db
cheddar sajt 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tej 1 dl
salátakeverék 30 dkg
koktélparadicsom 6 db
kígyóuborka 1 közepes db
újhagyma 1 közepes db
napraforgó olaj 1 ek