Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cideres chorizo hagymával

Cideres chorizo hagymával
Cideres chorizo hagymával
15 perc / előkészület: 5 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ehhez az ételhez nem kell egy regimentnyi hozzávaló, csak pár minőségi alkatrész, és pillanatok alatt kész a rendkívül finom és egyszerű étek.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A chorizot vágjuk nagyobb darabokra, ujjnyira vagy 2 ujjnyira, majd minden hozzáadott zsiradék nélkül tegyük a felhevített serpenyőbe. A belőle kisülő zsír csodálatos ízvilágot ad majd az egész ételnek.
  2. Miközben sül a kolbász, vágjuk fel szeletekre a hagymát, és azt is adjuk a megsült kolbász mellé. Keverjük őket jól össze!
  3. Amint a hagyma is megsült, nincs más dolgunk, mint felönteni egy kevés ciderrel az egészet. Tényleg elég egy deci is, a lényeg, hogy kicsit megpárolódjon a hagyma és a kolbász, és átvegye az almabort ízét kicsit. A maradék cider jó lesz később!
  4. Ha készen vagyunk, friss kenyérrel fogyasszuk, és a maradék zsírt mindenképp tunkoljuk is ki a végén!
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 3
össznézettség: 858
elküldve: 0
receptkönyvben: 21
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Szabadtűz

Mióta szakács: 2017.04.19.
17 recept

receptjellemzők

elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tapas
mikor: tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: spanyol
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

hagymás kolbász, kolbászos hagyma

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

627
chorizo 25 dkg
vöröshagyma 1 közepes db
cider 1 dl