Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromborsos-tejszínes halfilé

Citromborsos-tejszínes halfilé
Citromborsos-tejszínes halfilé
50 perc / előkészület: 5 perc főzés: 10 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A citrombors különlegesen pikánssá teszi ezt az egyszerű halételt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal,  egymás mellé belerakjuk a halszeleteket és megsózzuk őket.
  2. A tejszínt kikavarjuk a citromborssal és kaporral, majd a halra öntjük.
  3. Előmelegített sütőben 200 fokon megsütjük.
  4. Rozmaringos sült burgonyával tálaljuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 9 235
elküldve: 1
receptkönyvben: 80
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

szakácstündi

Mióta szakács: 2011.10.27.
6 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
receptverseny: Az élet ízei receptverseny, Hulala receptverseny
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

tejszínes halfilé, citromborsos-tejszínes tőkehalfilé, tőkehalfilé tejszínes-kapros mártásban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

544
tőkehalfilé 1 kg
citrombors 1 kávéskanál
kapor 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
vaj 1 ek
növényi tejszín 5 dl