Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromhab Katharosz konyhájából

Citromhab Katharosz konyhájából
Citromhab Katharosz konyhájából
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészülő üde, habos pohárkrém, meleg nyári napokra kiváló választás. Forrás: Citromhab konyhája.

hozzávalók / 6 adag

hab

díszítés

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Kikeverjük a mascarponét a kétféle cukorral, a reszelt citrom és lime héjával és a kifacsart levükkel.
  2. A hideg tejszínt habbá verjük, majd a kétféle krémet egymásba forgatjuk, poharakba töltjük, és hidegre tesszük.
  3. Tálalás előtt ízlés szerint díszítjük.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 776
elküldve: 0
receptkönyvben: 31
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
457 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, buli receptek
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
kategória: édes krém
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

habos pohárkrém, citromhabos pohárkrém, mascarponés citromos pohárkrém

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

466
mascarpone 25 dkg
porcukor 10 dkg
vaníliás cukor 1 csomag
habtejszín 4 dl
citromlé 1 citromból nyert
citromhéj 1 citromból nyert
limelé 1 lime-ból nyert
lime héja 1 lime-ból nyert
babapiskóta 6 db
citrom 1 db
citromfű 1 csokor