Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos-kapros szivárványos pisztráng

Citromos-kapros szivárványos pisztráng
Citromos-kapros szivárványos pisztráng
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Sokszor csinálok pisztrángot és más lazacféle halakat, mert gyorsan kész van és nagyon finom.:)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pisztrángot jól megmossuk, majd mindkét oldalát bevágjuk késsel kb. 2 cm távolságokban.
  2. A külsejét és a belsejét is sózzuk, citromozzuk és halfűszerezzük. Ezután teszünk a hasába petrezselymet és kaprot.
  3. A halat kiolajozott tepsibe helyezzük, és citromkarikákat szeletelünk a tetejére, majd fél órán keresztül sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 15 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 466
elküldve: 3
receptkönyvben: 57
elkészítve: 0/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Sjöborre

Mióta szakács: 2012.12.14.
9 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
konyha: skandináv
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

citromos pisztráng, kapros-citromos pisztráng, sült pisztráng

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Tengerisün
Sjöborre / Tengerisün Sat, 2013-01-19 09:17

Köszi! Fagyasztott zöldségkeveréket vajon megpároltam fedő alatt és wok fűszerkeveréket raktam rá.

348
pisztráng 600 g
citrom 1 db
kapor 1 csokor
petrezselyem 1 csokor
hal fűszerkeverék 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
mogyoróolaj 0.5 ek