Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos-kapros tilápia filé

Citromos-kapros tilápia filé
Citromos-kapros tilápia filé
35 perc / előkészület: 5 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon ízletes halfajtára bukkantunk tegnap bevásárlás közben. A neve: TILAPIA. Nem ismertük, de gondoltuk, egy próbát megér. Hát nem csalódtunk benne. Nagyon nem. Isteni finom, omlós fehér húsa van, és nem szálkás. De szerencsére nem szétesős omlós a húsa, így könnyű vele dolgozni. 

hozzávalók / 3 adag

ajánlat

Köretként petrezselymes krumplit tálalunk. Nagyon finom hozzá.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A sütőt előmelegítjük 200C fokra.
  2. Egy jénai tálba pakoljuk egymás mellé a fagyasztott tilápiafiléket.
  3. Egy kis tálba öntjük az olívaolajat és a citromlevet. Egy villával addig keverjük (mintha tojást vernénk fel),  amíg egy homogén egyveleget kapunk.  Sózzuk, borsozzuk, és kaprot adunk hozzá.
  4. A "pácot" a halfilékre kanalazzuk, és betoljuk a sütőbe. Kb. fél óra alatt megsütjük.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 9 859
elküldve: 1
receptkönyvben: 67
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Chez Sandra

Mióta szakács: 2010.01.24.
38 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos-olívaolajos-kapros tilápia sütőben, citromos-kapros kéksügér

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

250
tilápia 40 dkg
olívaolaj 4 ek
citromlé 4 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
kapor 1 csokor