Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos koktélrák salátával és pirított fenyőmaggal

Citromos koktélrák salátával és pirított fenyőmaggal
Citromos koktélrák salátával és pirított fenyőmaggal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nyári szabadságon vagyok éppen, és a szabadidőm egy részét új receptek, ízek, hozzávalók feltérképezésével töltöm. Július hónap hivatalosan is első számú felfedezettje a koktélrák lett, és őszintén sajnálom, hogy eddig kimaradt az életemből. De talán még nem késő behozni a lemaradást!

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Tépkedjük össze a jégsalátát, karikázzuk fel a zellert és a paradicsomot, majd ebben a sorrendben rétegezzük őket egymásra egy tányéron és szórjuk meg bazsalikommal.
  2. A koktélrákokat locsoljuk meg citromlével, majd hagyjuk hűtőben állni pár percet.
  3. Addig egy száraz serpenyőben pirítsunk meg egy evőkanálnyi fenyőmagot, ez kb 2-3 perces művelet. A fenyőmagot azonnal vegyük ki a serpenyőből, mert könnyen megéghet.
  4. Végezetül serpenyőben süssük meg a koktélrákokat (én teflonos serpenyőben készítettem, szárazon, ahogy a fenyőmagot is), adjuk a salátánkhoz és szórjuk meg a fenyőmaggal.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 541
elküldve: 1
receptkönyvben: 53
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

thesmilingone

Mióta szakács: 2011.05.02.
13 recept

receptjellemzők

egyéb elnevezések

koktélrák-saláta, fenyőmagos koktélrák-saláta,koktélrák salátával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

249
koktélrák 20 dkg
paradicsom 1 közepes db
jégsaláta 0.25 közepes fej
halványító zeller 1 közepes szár
fenyőmag 1 ek
citromlé 1 citromból nyert
bazsalikom 0 ízlés szerint