Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromos-vajas sült hal

Citromos-vajas sült hal
Citromos-vajas sült hal
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem igazán tartozik a kedvenceim közé a hal. De ezzel a recepttel nagyon finom  :) 

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kedvenc fehér húsú halfilénket kockázzuk fel nagyobb darabokra.
  2. Egy tálban keverjük össze a lisztet a sóval, borssal.
  3. A haldarabokat forgassuk bele a lisztbe.
  4. Egy teflonos serpenyőt pár csepp olívaolajjal forrósítsunk fel. A forró serpenyőben pirítsuk meg a lisztbe forgatott haldarabok minden oldalát.
  5. Mikor a halak megpirultak, rátesszük a vajat.
  6. Mikor a vaj felolvadt, mehet hozzá a citrom reszelt héja és a citrom kifacsart leve is. 1-2 percet forraljuk.
  7. Óvatosan keverjük, a halak nehogy összetörjenek! Az apróra vágott petrezselymet is hozzáadjuk. Azzal is átforgatjuk, és fél perc múlva le is vehetjük a tűzről!
  8. Rizi-bizivel, rizzsel, krumplival, stb. tálalható.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 23
össznézettség: 1 113
elküldve: 1
receptkönyvben: 26
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Puszedli ^-^

Mióta szakács: 2019.11.06.
12 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, AB0 diéta – B vércsoport
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, tojásmentes
kategória: halételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

citromos halfilé

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
tőkehalfilé 800 g
zabpehelyliszt 3 púpozott ek
himalája só 4 csipet
olívaolaj 2 ek
vaj 140 g
citromhéj 1 citromból nyert
citromlé 1 citromból nyert
petrezselyem 1 csokor