Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Citromtorta Atilol konyhájából

Citromtorta Atilol konyhájából
Citromtorta Atilol konyhájából
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, nyári finomság.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Felverjük a tejfölt a cukorral és a vaníliás cukorral. Belenyomjuk 1 citrom levét, és belereszeljük 1 citrom héját.
  2. Felverjük a tejszínt a habfixálóval, majd óvatosan hozzákeverjük a tejfölös-cukros-citromos krémet.
  3. Megkenjük a piskótalapokat a krémmel, majd 1 vékonyra szeletelt citrommal díszítjük.
  4. Berakjuk egy kicsit pihenni a hűtőbe.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 940
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Atilol

Mióta szakács: 2014.04.02.
3 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
alkalom: születésnap, buli receptek, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
konyhatechnológia: süti sütés nélkül
kategória: torta
kalória: magas
adag: 6 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

citromtorta kész piskótalappal, sütés nélküli citromtorta, tejszínes-tejfölös citromtorta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

658
tejföl 5 dl
cukor 12 ek
vaníliás cukor 2 csomag
citrom 2 db
habfixáló 4 csomag
növényi habtejszín 5 dl
piskótalap 35 dkg