Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Corn flakes-es - gombaszószos hús

Corn flakes-es - gombaszószos hús
Corn flakes-es - gombaszószos hús
55 perc / előkészület: 15 perc sütés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a receptet egy újságban olvastam. Egyik vasárnapi ebédünk volt, ami ízlett az egész családnak.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Rizzsel vagy krumplipürével tálaljuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst felszeleteljük, és besózzuk, majd lisztbe, tojásba és az összetört corn flakes-be mártjuk. A tepsi aljára tesszük a húsokat sorba.
  2. A tejfölt és a tejszínt összekeverjük, majd beleforgatjuk a gombakrémes levesport vagy a gombaport, és egy kis őrölt borssal ízesítjük.
  3. Ezzel öntjük le a húst. Alufóliával letakarjuk, és betesszük sülni, majd a végén levesszük a fóliát, és a tetejét szép pirosra sütjük.

  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 275
elküldve: 1
receptkönyvben: 57
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1083 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: wok receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kukoricapehelybe forgatott tejszínes karaj, tejszínes-gombaporos mártásban sült karajszeletek

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

731
sertés rövidkaraj 60 dkg
kukoricapehely 20 dkg
tejföl 2 dl
főzőtejszín 2 dl
szárított gomba 20 g
0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint
finomliszt 10 dkg
tojás 2 db
bors 0 ízlés szerint