Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Costa ricai taco

Costa ricai taco
Costa ricai taco
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Costa Ricán fantasztikus íze van a limenak. Ahogy kettévágod, szinte élénk narancs színe van. Az íze pedig sokkal intenzívebb és édesebb, mint amit bárhol eddig láttam.

hozzávalók / 2 adag

Costa ricai marinád csirkéhez

Csirke és a kukorica sütése

Továbbá

ajánlat

Nyári kerti partikhoz és közép-amerikai borokhoz.

Szólj hozzá!

elkészítés

costa ricai marinád csirkéhez

  1. Keverjük össze egy tálban a marinádhoz valókat és a felkockázott csirkét. Fedjük le, és tegyük a hűtőbe 3-4 órára.

csirke és a kukorica sütése

  1. Süssük meg egy serpenyőben a csirkét, majd szedjük ki. Ezután a serpenyőben pirítsuk meg a kukoricaszemeket.

teljes recept

  1. A tacot lapokat melegítsük elő egy palacsintasütőben.
  2. Minden hozzávalóból tegyünk rá ízlés szerint.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 008
elküldve: 0
receptkönyvben: 18
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Sajtospiritos

Mióta szakács: 2014.06.10.
57 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkés taco

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1015
csirkemell filé 40 dkg
lime héja 1 teáskanál
limelé 2 lime-ból nyert
paradicsom 2 közepes db
olívaolaj 2 ek
koriander 0 ízlés szerint
petrezselyem 1 csokor
fekete bors 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
kókuszolaj 1 ek
csemegekukorica 20 dkg
avokádó 1 közepes db
lime 1 közepes db
vöröshagyma 1 közepes db
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
feketebabszósz 4 ek
tabasco szósz 1 csepp
tortilla lap 5 db