Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Császárné pogácsája

Császárné pogácsája
Császárné pogácsája
90 perc / előkészület: 30 perc főzés: 30 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Bármilyen saláta illik hozzá. Én most vegyes salátával tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meghámozott főtt burgonyát, a darált húst, a megtisztitott vöröshagymát, az uborkát és a császárszalonnát összekeverjük.
  2. Majd hozzáöntjük a tejet, a tojást és a fűszereket.
  3. Annyi lisztet keverünk hozzá, hogy a massza formázható legyen.
  4. A masszából nedves kézzel pogácsákat formázunk, és lisztbe mártva, kiolajozott tepsibe rakjuk. Tetejét is megkenjük olajjal, és előmelegített sütőben mindkét oldalát megsütjük.

  • sütési mód: alul-felül sütés
  • tepsi mérete: közepes cm

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 15 686
elküldve: 3
receptkönyvben: 156
elkészítve: 8/9
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1125 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
kalória: átlagos
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc

receptkategóriák

egyéb elnevezések

szalonnás-húsos burgonyapogácsák, császárszalonnás húspogácsák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

rabainekriszta
rabainekriszta Wed, 2014-09-03 12:23

A hozzávalókat össze kell kockázni vagy a krumplit héjában kell megfőzni, és összetörni?

560
burgonya 50 dkg
darált sertéshús 50 dkg
füstölt szalonna 5 dkg
vöröshagyma 2 közepes fej
csemegeuborka 2 közepes db
tojás 2 db
tej 1 dl
finomliszt 4 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 3 ek