Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyés palacsinta

Cseresznyés palacsinta
Cseresznyés palacsinta
25 perc / előkészület: 10 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Valami egyszerűre, de mégis különlegesre vágysz? Roskadnak a pultok a zöldségesnél a cseresznyétől? Itt egy finom desszert, ami megédesíti a nyári napokat.
Ezt a receptet Lila Füge készítette a Floriol számára.
Élj egészségesen, csatlakozz hozzánk!
www.facebook.com/floriolhu
 

hozzávalók / 4 adag

A palacsintához

A sütéshez

A tetejére

ajánlat

Reggelire, uzsonnára fogyasztjuk.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük.
  2. Serpenyőben kevés olajat hevítünk, majd 3 evőkanálnyi masszát a serpenyőbe teszünk.
  3. Amikor buborékolni kezd, megfordítjuk és a másik oldalát is világosbarnára sütjük.
  4. A tetejére porcukrot szórunk, vagy cseresznyekompótot kanalazunk.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 3 864
elküldve: 0
receptkönyvben: 64
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Floriol

Mióta szakács: 2011.06.07.
20 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: reggeli, uzsonna
nehézség: könnyű
szezon: nyár
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: palacsinta
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
adag: 4 főre
fogás: desszert
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

cseresznyés tésztájú palacsinta

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

508
finomliszt 25 dkg
sütőpor 3 tk
1 teáskanál
cukor 2 ek
tojás 1 db
kefir 3 dl
napraforgó olaj 3 ek
cseresznye 10 dkg
napraforgó olaj 0.5 dl
cseresznyebefőtt 20 dkg