Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyés-pudingos pite

Cseresznyés-pudingos pite
Cseresznyés-pudingos pite
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 5 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (5)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon finom puha marad a tésztája még 2 nap múlva is.:)

hozzávalók / 4 adag

A tésztához

A töltelékhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk.
  2. A pudingot a szokásos módon elkészítjük, csak a pudingporhoz keverünk még 3 ek. lisztet.
  3. A tésztát kétfelé vesszük, és tepsi nagyságúra nyújtjuk.
  4. Egyiket befektetjük egy sütőpapírral kibélelt tepsibe, megszórjuk zsemlemorzsával, és villával megszurkáljuk.
  5. A pudingot rákanalazzuk, elsimítjuk, megszórjuk magozott cseresznyével és vaníliás cukorral.
  6. Ráhelyezzük a másik lapot, azt is megszurkáljuk, és lekenjük egy felvert tojással.
  7. Előmelegített sütőben megsütjük.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 39 725
elküldve: 16
receptkönyvben: 384
elkészítve: 11/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: desszert

egyéb elnevezések

pudingos pite, cseresznyés lepény, pudingos gyümölcsös kocka

Hozzászólások (5)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Lili20
Lili20 Fri, 2014-06-20 13:26

Megcsináltam...csak az a baj hogy nem elég édes, és nem elég neki 35 perc sütés, hanem 45..de egyébként nagyon finom :)

Balogh Margit
Balogh Margit Sun, 2012-06-24 20:52

Kedves Csilla!
Fincsinek tűnik a süti, kipróbálom. Szerinted meggyel is működik, próbáltad már?
Köszi

1968
finomliszt 80 dkg
sütőpor 1 csomag
cukor 8 ek
tojás 4 db
margarin 20 dkg
tejföl 450 g
vaníliás cukor 2 csomag
tojás 1 db
tej 1 l
vaníliás pudingpor 2 tasak
cukor 6 ek
finomliszt 3 evőkanál
cseresznye 1 kg
zsemlemorzsa 1 ek