Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Cseresznyével töltött lángos

Cseresznyével töltött lángos
Cseresznyével töltött lángos
65 perc / előkészület: 30 perc sütés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Anyukám találmánya.:)

hozzávalók / 4 adag

  • 50 dkg liszt
  • 3 db közepes főtt krumpli
  • 3 dkg élesztő
  • 1 tk só
  • 2 dl tej
  • 1 tk kristálycukor

Töltelékhez:

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az élesztőt felfuttatjuk a cukros, langyos tejben.
  2. Egy tálba tesszük a lisztet, az összetört krumplit, a sót és a tejben felfuttatott élesztőt.
  3. Jól összedolgozzuk, és 20 percet letakarva kelesztjük.
  4. Lisztezett deszkán kisodorjuk, nagy fánkszaggatóval kiszaggatjuk.
  5. A cseresznyét összekeverjük az őrölt fahéjjal és a cukorral, és a tészta közepébe teszünk kb 1 evőkanálnyit.
  6. Félbehajtjuk, a széleit lenyomkodjuk, és forró, bő olajban kisütjük.
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 092
elküldve: 0
receptkönyvben: 12
elkészítve: 0/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1089 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: 90 napos diéta - szénhidrátnap
mikor: mindig
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
vegetáriánus: lakto vegetáriánus
kalória: magas
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: desszert

receptkategóriák

egyéb elnevezések

töltött gyümölcsös lángos, cseresznyével töltött lángos, cseresznyés édes lángos

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!