Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csevap Pola Pola Food Truck konyhájából

Csevap Pola Pola Food Truck konyhájából
Csevap Pola Pola Food Truck konyhájából
40 perc / előkészület: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha hamisítatlan csevapra vágysz, keresd Pola Pola Food Truck-nál!

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húsok minősége nagyon fontos! Igyekezzünk minél zsírosabb húsokat keresni. A bárány esetében mindez nem fontos, hiszen azt különleges, egyedi íze miatt adjuk a keverékhez. A húsokat és a faggyút kétszer-háromszor ledaráljuk, és jól összekeverjük.
  2. Alaposan összedolgozzuk a nagyon apróra vágott vagy szétnyomott fokhagymával, sózzuk, borsozzuk. Megkóstoljuk, hiszen csak így tudjuk megállapítani, hogy jó-e a fűszerezése. Ha elégedettek vagyunk, minimum egy éjszakára, de inkább kettőre lefóliázott edényben hűtőbe tesszük.
  3. Pihentetés után a húsból 2-3 dkg-os kolbászkákat formálunk. A kolbászkákat megkenjük kevés olajjal, majd rácson megsütjük őket.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 440
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Food Truck Show Hungary

Mióta szakács: 2018.06.19.
10 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, paleolit fogyókúra
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
szezon: nyár
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: szerb
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
adag: 6 főre

receptkategóriák

egyéb elnevezések

fűszeres kolbászka

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

582
marhalapocka 50 dkg
marhahús 25 dkg
bárányhús 25 dkg
marhafaggyú 20 dkg
fokhagyma 7 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek