Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsó-karfiol serpenyő joghurtos dippel

Csicseriborsó-karfiol serpenyő joghurtos dippel
Csicseriborsó-karfiol serpenyő joghurtos dippel
31 perc / előkészület: 20 perc sütés: 11 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy nagyon egyszerű és finom húsmentes étel.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csicseriborsót egy szűrőbe öntjük, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  2. A gyömbért meghámozzuk, lereszeljük. Az újhagymát megtisztítjuk, mossuk, vékony gyűrűkre vágjuk. A paradicsomot megmossuk, négybe vágjuk, a magokat kivágjuk, majd a paradicsomot kockákra vágjuk. A karfiolt megtisztítjuk, mossuk, rózsáira szedjük, esetleg kisebb darabokra vágjuk.
  3. Az olajat egy serpenyőben felforrósítjuk. Hozzáadjuk a karfiolt, és meg-megkevergetve kb. 5 percig sütjük. Majd hozzáadjuk a csicseriborsót, gyömbért és 2 ek. curry port, és további 5 percig sütjük.
  4. Közben a diphez a joghurtot elkeverjük a maradék curry porral, sóval, borssal ízesítjük.
  5. A paradicsomot és az újhagymát a karfiolhoz adjuk, elkeverjük, és kb. 1 percig tovább sütjük. Sóval, borssal ízesítjük. A joghurtos dippel leöntve tálaljuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 824
elküldve: 0
receptkönyvben: 75
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

currys zöldségtál, zöldség curry

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

246
csicseriborsó konzerv 200 g
gyömbér 10 g
újhagyma 4 közepes db
paradicsom 2 közepes db
karfiol 1 közepes db
olívaolaj 5 ek
curry por 3 ek
joghurt 200 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint