Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicseriborsós káposztaleves kolbásszal

Csicseriborsós káposztaleves kolbásszal
Csicseriborsós káposztaleves kolbásszal
55 perc / előkészület: 15 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy egyszerű és nagyon finom leves.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kolbászt vékony szeletekre vágjuk. A kétféle hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A káposztát szélesebb csíkokra vágjuk. A csicseriborsót szűrőbe öntjük, hideg vízzel lemossuk, hagyjuk szűrődni.
  2. A kolbászszeleteket egy edénybe tesszük, és zsiradék hozzáadása nélkül, megpirítjuk, majd kivesszük.
  3. A visszamaradt zsiradékra szórjuk a hagymát, üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a fokhagymát, és további 1 percig dinszteljük. Hozzáadjuk a sűrített paradicsomot, megszórjuk a kétféle fűszerpaprikával és a ras el hanout-tal, jól elkeverjük. Felöntjük a paradicsommal, és kb. 5 percet főzzük.
  4. Felöntjük a levessel, hozzáadjuk a kolbászt és a káposztát. Sózzuk, borsozzuk, és lefedve kb. 30 percig főzzük.
  5. A csicseriborsót a leveshez adjuk, és további 5 percig főzzük, majd hozzákeverjük a durvára vágott korianderleveleket, és ha szükséges, sóval, borssal, ras el hanout-tal ízesítjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 2 182
elküldve: 0
receptkönyvben: 42
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
konyhatitkok: gourmet
nehézség: könnyű
kategória: levesek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csicserileves, kolbászleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

389
káposzta 1 kis db
csicseriborsó konzerv 240 g
kolbász 200 g
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 4 gerezd
sűrített paradicsom 1 ek
konzerv paradicsom 400 g
zöldség alaplé 750 ml
fűszerpaprika 1 tk
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
ras el hanout 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
koriander 5 szál