Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csicsókás savanyúkáposzta-krémleves

Csicsókás savanyúkáposzta-krémleves
Csicsókás savanyúkáposzta-krémleves
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ízletes, különleges krémleves készült a csicsóka és a savanyú káposzta párosításából, érdemes kipróbálni.

Forrás: net

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A megmosott csicsókát héjastól puhára főzzük, majd leszűrjük és meghámozzuk.
  2. A felkarikázott póréhagymát az olajon megpároljuk, majd hozzáadjuk a savanyú káposztát, átforgatjuk, felöntjük az alaplével, és puhára főzzük.
  3. A főzési idő utolsó szakaszában hozzáadjuk a hámozott, főtt csicsókát, és készre főzzük. Ezután simára, krémesre turmixoljuk.
  4. Végül visszaöntve a fazékba, újra tűzre tesszük, fűszerezzük ízlés szerint sóval, borssal és egy kevés reszelt gyömbérrel, egyet forralunk rajta, és kész, ha túl sűrű lenne, kevés alaplével hígíthatjuk.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 1
össznézettség: 1 038
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
450 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

káposztaleves, különleges krémleves

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

131
savanyú káposzta 30 dkg
csicsóka 20 dkg
póréhagyma 1 db
csirke alaplé 1.5 l
olívaolaj 3 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
gyömbér 0 ízlés szerint