Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős csicseriborsó-főzelék

Csípős csicseriborsó-főzelék
Csípős csicseriborsó-főzelék
35 perc / előkészület: 5 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A párom csicseriborsó főzeléket kívánt, és ez lett belőle. Most ettem életemben először.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Világos színű rántást készítünk.

  2. Habverővel kevergetve óvatosan hozzáöntjük a tejet. Addig főzzük, amíg sűrű mártás lesz belőle.

  3. Sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk a fokhagymakrémet, beleszórjuk a chilit.

  4. A borsót lével együtt belezuttyintjuk. Egy-két percig még forraljuk. Sült virslivel tálaljuk.

  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 16 170
elküldve: 0
receptkönyvben: 49
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

chiyori

Mióta szakács: 2013.04.11.
7 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
kategória: főzelékek
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

tejes csicseriborsó főzelék, chilis csicseriborsó főzelék, csicseriborsó chilivel

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

925
csicseriborsó 80 dkg
finomliszt 3 evőkanál
napraforgó olaj 4 ek
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
chili 0 ízlés szerint
fokhagymakrém 1 kávéskanál
tej 6 dl