Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős fetával töltött gomba

Csípős fetával töltött gomba
Csípős fetával töltött gomba
40 perc / előkészület: 10 perc sütés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Mi nagyon szeretjük. 

hozzávalók / 2 adag

ajánlat

Rizzsel vagy krumplipürével a legfinomabb.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A meghámozott gombafejeket egy kis tepsibe tesszük, felöntjük egy kis pohár leveslével, majd lefedjük és 15 perc alatt átpuhítjuk. Ezalatt enged még egy kis plusz levet is.
  2. Villával összenyomkodjuk a feta sajtot, ütünk rá egy tojást, jól elkeverjük, majd teszünk hozzá ízlés szerint csipős paprikakrémet.
  3. A gombafejeket betöltjük a sajtos krémmel, és egy csipet majorannát szórunk mindegyik kupacka tetejére. Először 10 percet letakarva sütjük, majd fólia nélkül addig, amíg szépen meg nem pirul a tetejük. Az nem baj, ha ekkor még marad alattuk a levesből.
  • sütési hőfok: 200°C
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 422
elküldve: 2
receptkönyvben: 124
elkészítve: 7/10
Facebookon megjelent: -

szakács

Picijenci

Mióta szakács: 2012.04.16.
5 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
adag: 2 főre
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

töltött gomba, feta sajttal töltött gomba, tojásos sajttal töltött gombafejek

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

128
csiperkegomba 5 nagy db
tojás 1 db
feta sajt 5 dkg
alaplé 1.5 dl
majoranna 0 ízlés szerint
csípős paprikakrém 1 teáskanál