Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős kolbászos gnocchi

Csípős kolbászos gnocchi
Csípős kolbászos gnocchi
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez az étel az úgynevezett nézzünk be a hűtőbe, hogy mi van itthon kategóriából került ki...

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Vizet forralunk sóval a gnocchinak, al dente-re főzzük.
  2. A kolbászt vékonyra karikázzuk, a szalonnát felszeleteljük, a chilit és a fokhagymát szintén felszeleteljük, nem kell apróra.
  3. Egy serpenyőben olívaolajat hevítünk, majd beledobjuk a chilit és a fokhagymát, megfuttatjuk, vigyázzunk a fokhagyma ne égjen meg. Hozzáadjuk a kolbászt és a bacont, majd végül a pestot, és friss rozmaringgal, valamint borssal, sóval fűszerezzük.
  4. Ha megfőtt a tészta leöntjük róla a vizet, és hozzáadjuk a serpenyőben várakozó finomságokhoz, átforgatjuk és már ehetünk is.
  5. Ízlés szerint parmezánnal meghinthetjük.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 6 697
elküldve: 0
receptkönyvben: 56
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

DrPepe

Mióta szakács: 2012.01.10.
14 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kategória: tészta
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gnocchi kolbásszal és szalonnával, kolbászos gnocchi, csípős gnocchi

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

SzalaiB
SzalaiB Wed, 2012-02-15 20:42

Szerintem a képen nem gnocchi van, hanem tészta. Mondjuk biztos így is úgy is finom.

tanyasi_chef
tanyasi_chef Sun, 2015-02-22 14:44

Na! Még jobban helyesbítsük a dolgot. A képen nem gnocchi van hanem egy nagy kedvelt olasz tészta a conchiglie. Magyarul kagylótészta.

476
csípős kolbász 15 dkg
bacon 4 szelet
pesto 1 ek
gnocchi 50 dkg
chili 2 db
fokhagyma 4 gerezd
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek