Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős mézes paprikás csirke

Csípős mézes paprikás csirke
Csípős mézes paprikás csirke
45 perc / előkészület: 10 perc főzés: 35 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gondoltam, kipróbálom másképp a csirkepaprikást. Ez sikeredett belőle.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkeszárnyat félbe vágjuk, megpucoljuk és megmossuk. Majd papírtörlőn megszárítjuk.
  2. Egy serpenyőben olajat hevítünk, hozzáadjuk a szálára vágott hagymát és a karikára vágott hegyes erős paprikát. 
  3. Kicsit megpirítjuk, majd hozzáadjuk a csirkeszárnyat, és fehéredésig pirítjuk.
  4. Miután kifehéredett, felöntjük annyi alaplével, hogy ellepje. Ízesítjük sóval, borsal, pirospaprikával és mézzel.
  5. Fedő alatt puhulásig pároljuk. (Ha a levet elfőné, lehet pótolni vízzel.) 
  6. Ha kész, galuskával tálaljuk. 
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 8 379
elküldve: 2
receptkönyvben: 151
elkészítve: 2/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Alexandra

Mióta szakács: 2010.10.25.
42 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

csirkepaprikás mézesen, mézes csirkepörkölt, csípős paprikás csirkeszárnyak mézzel

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

575
lila hagyma 1 közepes fej
csirkeszárny 1.5 kg
fűszerpaprika 1 ek
hegyes erős paprika 1 közepes db
bors 1 tk
zöldség alaplé 2 dl
méz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 2 ek