Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős szárnyaskrém

Csípős szárnyaskrém
Csípős szárnyaskrém
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon szeretjük a levesben főtt húsokat, de most a betegeskedőknek többször is főztem egymás után, így már kicsit unalmas lett. Volt egy kevés feta sajtom, azt raktam ebbe a krémbe só helyett. A magvas mustár szavatossági ideje is a végéhez közeledett, és csak egy evőkanálnyi volt belőle. Az nem olyan tömény ízű, és a magok érdekesebbé teszik a textúráját. Ha valaki nem szereti a csípőset, csak egy csipetnyi cayenne borsot tegyen bele.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkecomb bőrét távolítsuk el, a húst fejtsük le a csontról, és rakjuk a késes aprítógép táljába. Adjuk hozzá a puha vajat, morzsoljuk bele a fetát. A fokhagymát vágjuk durvára, az újhagymát pedig karikázzuk fel, és ezeket is adjuk a húshoz a mustárral, illetve a cayenne borssal. Daráljuk krémesre.
  2. Kenjük pirítós kenyérre, szórjuk meg újhagyma zöldjével.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 1 742
elküldve: 0
receptkönyvben: 43
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

witch

Mióta szakács: 2011.07.18.
719 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, karácsonyi hidegtálak, szilveszter
nehézség: könnyű
maradék ételből: maradék húsból
kategória: sós krémek
kalória: átlagos
diéta: gluténmentes, tojásmentes
fogás: hideg előétel
adag: 3 főre

egyéb elnevezések

csirkés szendvicskrém, mustáros húskrém

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

vmzsuzsa
vmzsuzsa Tue, 2016-01-12 22:58

Szia! Mivel a fetás masnit pár napja csináltam, és maradt fetasajt, a leveshús maradék felhasználásához pont jól jött a recepted. Nagyon finom lett. A hagymát nem tettem a darálóba, csak apróra vágtam, mert szeretek ráharapni. Köszi a jó ötletet, és a receptet. Zsuzsa.

witch
witch / witch Wed, 2016-01-13 16:15

De, jo, hogy tudtam otletet adni a maradek eltuntetesre. Nagyon jo hallani, hogy izlett is, egeszsegetekre! Koszonom a rendszeres visszajelzest, nagyon jol esik. :o)

L♥ve, witch

369
csirkecomb 2 db
vaj 5 dkg
feta sajt 5 dkg
fokhagyma 1 gerezd
újhagyma 2 közepes db
mustár 1 ek
cayenne bors 0.5 teáskanál
újhagyma zöldje 2 közepes db