Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csípős szecsuáni csirke

Csípős szecsuáni csirke
Csípős szecsuáni csirke
60 perc / előkészület: 20 perc főzés: 40 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A családom minden tagja szereti, ezért nagyon sokszor készítem ezt az ételt.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet felcsíkozzuk, és az olajon addig pirítjuk, amíg fehér lesz.
  2. A paprikákat, a hagymát és a sárgarépát csíkokra vágjuk, hozzáadjuk a csirkemellhez, sózzuk, borsozzuk, és hozzáadjuk az ananászt és a többi hozzávalót is.
  3. Takaréklángon időnként kevergetjük, és készre főzzük.
  4. Főtt rizzsel tálaljuk.
  5. Jó étvágyat kívánok!
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 55
össznézettség: 26 323
elküldve: 2
receptkönyvben: 179
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Manci Szabó

Mióta szakács: 2014.11.22.
31 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
konyha: kínai
költség egy főre: olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

kínai csirke

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

275
csirkemell filé 50 dkg
napraforgó olaj 1 teáskanál
piros kaliforniai paprika 1 közepes db
póréhagyma 1 db
sárgarépa 1 közepes db
hegyes erős paprika 1 közepes db
ananászkonzerv 25 dkg
1 kávéskanál
bors 0 ízlés szerint
ketchup 2 ek
vörösborecet 1 teáskanál
szójaszósz 1 teáskanál
méz 2 ek