Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke alakú krumplipüré

Csirke alakú krumplipüré
Csirke alakú krumplipüré
40 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Krumplipüré tálalásának egy újabb verziója.:))

hozzávalók / 4 adag

A püréhez

A díszítéshez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és sós vízbe feltesszük főzni.
  2. Miután megfőtt, leszűrjük, és jól kikeverjük a tejföllel és a margarinnal.
  3. Adagonként egy tányérra halmozzuk, snidlinggel kirakjuk az alját, és egy-egy kicsi darabot vágunk a szemének.
  4. Sárgarépából kivágjuk a csőrét és a taréját.
  • elkészítettem: 10 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 532
elküldve: 4
receptkönyvben: 68
elkészítve: 1/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1109 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
alkalom: húsvét, vasárnapi ebéd
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
nehézség: könnyű
kategória: köretek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, uzsonna, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
adag: 4 főre
fogás: köret

receptkategóriák

egyéb elnevezések

burgonyapüré, húsvéti krumplipüré, csibe formájú burgonyaköret

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

340
burgonya 1 kg
tejföl 2 dl
margarin 5 dkg
0 ízlés szerint
sárgarépa 1 db
snidling 4 szál