Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke nuggets perecbundával

Csirke nuggets perecbundával
Csirke nuggets perecbundával
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Pillanatok alatt elkészülő finomság, a mai rohanó világban ez nem utolsó szempont. Mindenképpen érdemes kipróbálni.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellet kicsontozzuk, és falatnyi darabokra vágjuk, majd besózzuk, és kicsit állni hagyjuk.
  2. A sós kis pereckéket és a durvára reszelt keményebb állagú ízes sajtot egy késes robotgépbe szórjuk, majd úgy daráljuk össze, hogy kissé darabos maradjon.
  3. Ezután bepanírozzuk a szokott módon a csirkefalatokat, liszt, felvert, sózott tojás, majd a végén a sajtos-pereces reszelékbe forgatjuk. Sütés előtt érdemes az összeset bepanírozni, mivel nagyon gyorsan sül.
  4. Sütés bő olajban, ne legyen túl meleg, mert gyorsan megkapja, a felesleges olajat papírtörlőn leitatjuk róla.
  5. Végül ketchuppal tálaljuk.
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 049
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Katharosz

Mióta szakács: 2013.01.10.
465 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek, vasárnapi ebéd
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

csirkefalatok ropogós bundában, csirkefalatok másképp

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

653
csirkemell (csontos) 1 db
ropi 10 dkg
cheddar sajt 8 dkg
tojás 2 db
finomliszt 10 dkg
0 ízlés szerint