Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke „popcorn”

Csirke „popcorn”
Csirke „popcorn”
20 perc / előkészület: 15 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (34)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ezt a jópofa ötletet itt találtam. Nagyon finom.

hozzávalók / 4 adag

Sütőzsiradék

ajánlat

Más fűszereket is tehetünk a lisztbe, ízlés szerint.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst apró, kb. 1x1 cm-es kockákra vágjuk.
  2. A lisztbe belekeverjük a fűszereket.
  3. A húskockákat alaposan beleforgatjuk a fűszeres lisztbe úgy, hogy minden kis darabka körben lisztes legyen.
  4. Bő, forró olajban megsütjuk. Igyekezzunk úgy beletenni az olajba, hogy minél kevesebb kocka legyen összetapadva (a legjobb kissebb adagonként sütni) a liszt miatt. Egy szűrőlapáttal kevergessük, hogy a darabkák szétváljanak.
  5. Kissé ropogósra sütjük, és konyhai papírtörlőre szedjük ki, hogy a fölösleges olajat felszívja. Gyorsan megsül.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 71 626
elküldve: 6
receptkönyvben: 1 285
elkészítve: 25/36
Facebookon megjelent: 1

szakács

Maria.

Mióta szakács: 2010.07.13.
190 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
konyhatechnológia: rántott ételek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

fűszeres csirkefalatok

Hozzászólások (34)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Nosalty.hu
Nosalty.hu Sat, 2015-10-17 01:03

Kedves Szakácsunk!
Gratulálunk, a Tiéd lett 2015.10.16. legnézettebb receptje!
Üdvözlettel, NoSalty.hu

Petra Lászlóné
Petra Lászlóné Sat, 2012-03-17 14:44

El fogom készíteni. Ha előbb olvasom a receptet, akkor már ma elkészítettem volna, de már fő az étel, nem tudok változtatni.
Köszönöm szépen a receptet.

NoSalty
Nosalty / NoSalty Wed, 2011-06-22 20:16

Kedves Maria!
Tiéd lett 2011.június 21. legnézettebb receptje!
Gratulálunk!
Nosalty.hu csapata

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-24 21:43

ejiku, kösz a biztatást, megcsináltam. Nem vittem túlzásba és nem lett rossz. Egy másfél éves gyereknek csináltam, ette (bár a szószos változat jobban tetszett neki, aminek nem örültem, mert pont a disznólkodást akartam elkerülni a száraz változattal).

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-24 07:25

Mustármagporral keverve a lisztet milyen lesz?

ejiku
Maria. / ejiku Thu, 2011-02-24 09:40

Szia Mekk mester!
Ha nem viszed túlzásba a mustármagport,akkor biztos finom lesz.Szerintem nem lehet rossz.
Próbáld ki és majd számolj be róla.Maria

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2011-02-24 21:44

Ehh, nem így válaszoltam, de akkor így értesülsz, hogy válaszoltam

ejiku
Maria. / ejiku Fri, 2011-02-25 15:07

Szia Mekk mester!
Örülök hogy ízlett a kis lurkónak.A gyerekek már csak ilyenek,az a jó amit nem szabad.Minél maszatosabb annál jobb.
Maria

ejiku
Maria. / ejiku Mon, 2011-02-14 15:45

Szia arnoldbaba!
Orulok hogy ízlet.Reméllem máskor is elkészítted.Maria

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-09-19 17:17

Köszi szépen a választ!!:) Én is annyit tettem bele, isteni lett!:) Mindenki megdicsérte, hogy milyen finom, nagyon szépen köszönöm a receptet!!:D Biztos sokszor elkészítem ezután is!!:D

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-09-18 12:10

ha lehet azt használni...:S

ejiku
Maria. / ejiku Sat, 2010-09-18 13:20

Szia klu!
Amannyit csak akarsz ízlés szerint.Én egy nagyobb gerezd fokhagymát tettem bele.Maria

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sat, 2010-09-18 12:06

Fokhagymapor helyett kb mennyi fokhagymát használjak?:)
egyébként köszi a receptet, istenien néz ki, szerintem az is lesz:)

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Sun, 2010-09-05 12:35

Szia Maria!
Ma délelőtt elkészítettem, nagy sikere volt. Egy picit változtattam a recepten, mert nem volt itthon foghagymapor, így én sültcsirke fűszersót kevertem a lisztbe, a többi hozzávalóval együtt.
Szuper jó lett! Frissen különösen, de később is lehet csemegézni belőle!
üdv. Hami

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Wed, 2010-09-01 12:45

Bocsánat, de 2010. szeptember 1-én 13 óra 45 perckor már tudni lehet, hogy ez a recept lesz ma a legnézettebb?

Anzsalej
Anzsalej Tue, 2010-08-31 15:11

Köszönöm a gyors választ, megnyugodtam, hogy csak véletlen. Ejikunak is köszi a receptért!

petra
Petra / petra Tue, 2010-08-31 14:27

kedves Ejiku,
aliz.hu linket adtál meg véletlenül a receptben:-)
de már javítottuk is!

petra
Petra / petra Tue, 2010-08-31 14:26

Anzsalej,
jogos! köszönjük mindkét észrevételed, javítottuk is a hibákat!
mate86,
Neked pedig köszi a helyes linket:-)

Anzsalej
Anzsalej Tue, 2010-08-31 14:10

Ki a recept beküldője? Szerettem volna tudni....de nincs feltüntetve! Akkor gondoltam megnézem honnan ered ez a "jópofa" recept! Nem tartom etikusnak cseppet sem, hogy az "itt"-re kattintva egy másik weboldal jelentkezik be, amelynek semmi köze a sütéshez-főzéshez ...
Etikátlan, félrevezető és egyáltalán nem méltó a nosalty-hoz!!!!

Gargoyle
P. / Gargoyle Tue, 2010-08-31 14:14

Szia Anzsalej!
Szerkesztési hibák sajnos előfordulnak, köszönjük az észrevételed!
Igyekszünk mihamarabb javítani!
Eszter

352
csirkemell filé 50 dkg
finomliszt 5 evőkanál
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 0 ízlés szerint
majoranna 0 ízlés szerint
fokhagymapor 0 ízlés szerint