Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Csirke saltimbocca Évi nénitől

Csirke saltimbocca Évi nénitől
Csirke saltimbocca Évi nénitől
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyakran készítek csirkemellet, de igyekszem mindig más ízesítéssel, elkészítési módon, vagy más körettel tenni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A csirkemellfilét keresztben két szeletre vágjuk, sózzuk, borsozzuk.
  2. Vagy zsebet készítünk a szeletbe, és abba töltjük a pestót, vagy a hús egyik felét kenjük be vele.
  3. A fűszeres hússzeletet beburkoljuk egy szelet psroscuittoba, amit fogpiszkálóval, vagy hústűvel rátűzünk.
  4. Egy kanál olajban felolvasztjuk a vajat és a hús egyik oldalát megsütjük, majd megfordítjuk, 2-3 perc alatt a másik oldalt is megpirítjuk, aztán a hússzeletek alá öntünk egy dl fehérbort. 4-5 percig pároljuk benne.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 122
elküldve: 0
receptkönyvben: 16
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

sonkába göngyölt csirkemell, fehérboros olaszos csirkemell, saltimbocca csirkéből

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

267
csirkemell filé 50 dkg
prosciutto 7 dkg
pesto 4 teáskanál
fehérbor 1 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
olívaolaj 1 ek
vaj 1 ek